Pagina's

vrijdag 21 maart 2014

Verzorging basis, de trend micellair water


Micellair water het is echt een rage op dit moment een de beautywereld. Hierboven zie je een voorbeeld van een micellair water, deze is van L'Oréal Paris. Vandaag ga ik jullie vertellen wat is millecair water nu eigenlijk? Lees snel verder!

Millecair water is een reinigingsproduct voor het hele gezicht. Het is een soort water wat dan nog een speciaal iets bevat want het haalt je make-up er af. Hierna hoef je je gezicht niet meer te wassen omdat het al een water is eigenlijk. Vaak zijn deze reinigingsproducten ook goed voor de gevoelige huid. De bedoeling is dus dat het snel en effectief werkt, zacht is en niet plakt. Eerst had je deze producten meer van duurdere merken maar er komen er al van verschillende merken de drogisten binnen: L'Oréal Paris, Nivea en Garnier. Het aller liefst wou ik die van Garnier halen maar deze hebben niet bij een van mijn drogisten in de buurt, ik heb toen die van Nivea gehaald waar deze week nog een review van online komt!

Hoe gebruik micellair water? Dit is de beschrijving hoe je het gebruikt, deze is ook van L'Oréal maar ik denk dat dit hetzelfde werkt bij alle micellair waters. Je kunt dus makkelijk met 1 product heel je gezicht reinigen, nou ik zie deze terend wel zitten!

Gebruik


Waar koop je micellair water? Zoals ik al zei is micellair water makkelijk verkrijgbaar bij de drogist. Die van Nivea kost €5.99 voor 200 ml, die van Garnier kost €6.49 voor 400 ml (veel goedkoper dus, daarom wilde ik het liefst deze) en die van L'Oréal Paris kost €6.99.

2 opmerkingen:

  1. Heb hier al zoveel verhalen over gelezen, ben er heeeel erg nieuwsgierig naar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er zelf nu een van Nivea hier komt nog een review van online, ik was er ook zo benieuwd naar!
    Leuk dat je op mijn blog kijkt!

    BeantwoordenVerwijderen