Pagina's

zondag 9 februari 2014

Haartrend: lage knot en straat


Het is altijd handig een lekker handig knotje of staart, op een gewone schooldag, lekker casual of juist op een bad hair day is dit ook een handige optie! 

Hierboven zie je de nonchalante versie. Je maakt gewoon een simpele knot en trekt wat plukjes los, dit geeft al gauw een wat speelser en nonchalanter effect. Met wat volumepoeder boven in je haar kun je het ook wat rauwer maken. Dit geld natuurlijk hetzelfde bij de staart. Een goede tutorial voor een messy staart is deze van www.beautygloss.nlJe hebt ook de versie met strakke middenscheiding. Deze optie vind ik het ook wel leuk maar voor een handige schooldag wordt het gauw op de fiets toch al wat nonchalanter. Deze versie maak je door in het midden een kaars rechte middenscheiding te maken, dan maak je een strak laag knotje of een strakke staart. Deze optie is veel gezien bij bekende merken op de catwalk!


Ook met haaraccessoires kun je laag een leuke knot maken. Denk aan de bekende donut of allerlei andere opties die je tegenwoordig hebt om handig een knot te maken. Welk ding je ook hebt, meestal is wel een makkelijke tutorial te vinden op Youtube hoe je hebt gebruikt. 

Vinden jullie deze trend iets of is het maar niks?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten