Pagina's

vrijdag 14 februari 2014

Essence colour flash volume mascara


Afgelopen Dinsdag ging ik gauw eventjes langs bij de Kruitvat om te kijken of de NYC chubby sticks er al lagen. Natuurlijk kijk ik dan ook even bij de andere make-up schappen en whaaat zie ik daar ineens liggen? De nieuwe Essence en Catrice producten, ik dacht dat deze pas in maart kwamen dus ik was echt stom verbaasd! En natuurlijk heb ik toen een heleboel producten ingeslagen dus de komende artikelen zullen vooral bestaan uit reviews! Vandaag een review over de Essence colour flash mascara.

Vorig jaar was gekleurde mascara al een trend. Dit jaar is deze trend zeker niet vergeten dus komt nu ook Essence ermee! Ik had zelf nog alleen een blauwe variant dus besloot ik de paarse en roze te kopen. Als ik het me goed herinner zijn er 4 kleuren verkrijgbaar; blauw, groen, roze en paars. Groene mascara sprak me niet zo aan haha, leek me iets te. De kleuren die ik heb zijn contains carmine #03 en #05.

De verpakking bij een mascara valt nooit zoveel over te zeggen. Deze ziet er gewoon goed uit. Handig is dat de verpakking dezelfde kleur is als de kleur van de mascara. De mascaras zijn opzich wel best lang maar dat maakt niet uit. Ook voelt de verpakking een beetje heel plastic aan, achja het gaat natuurlijk om het product zelf dus testen maar!


Dit is de kleur #03. Wat een schitterende kleur, wel is hij in het echt ietjes minder fel. Eigenlijk precies dezelfde kleur als de verpakking, superhandig! De mascara geeft mooi volume, wel iets minder lengte. Je moet wel vrij veel laagjes aanbrengen om helemaal knal roze wimpers te krijgen maar dit is best logisch.


Ook deze mascara heeft eigenlijk precies dezelfde kleur als de verpakking. Dit is trouwens kleur #05. Het is een mooie licht paarse/lila kleur. Voor deze mascara geld eigenlijk hetzelfde als bij de roze. De mascara geeft mooi volume en iets minder lengte, ook bij deze moet je vrij veel laagjes aanbrengen (tenminste als je donkere wimpers hebt) om perfect gekleurde wimpers te krijgen.

De Essence colour flash volume mascara is zeker een goed nieuw product van Essence! Als je een keer een gekleurde mascara wil uit proberen zou ik zeker even bij Essence gaan kijken. Lekker buget, en doet wat 'ie belooft. Als je donkere wimpers hebt, net als ik, heb je wat meer laagjes nodig maar hij geeft de kleur wel!

Essence colour flash volume mascara, €2.99 - te koop bij Kruitvat en Trekpleister.

7 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt heel gaaf!! had ze wel op je wimpers willen zien, maar denk dat ik ze ook ga kopen!! wat een mooie kleuren!! er is ook nog een blauwe! die heb ik al bij een vriendin gezien! echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja er is ook een blauwe! Volgende keer zal ik ze ook op mijn wimpers laten zien!

      Verwijderen
  3. Heb je de chubby sticks ook gevonden? Heb deze nog steeds nergens zien liggen..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik heb ze gister kunnen vinden bij mijn Kruitvat filiaal! Ook nog 2 NYC producten voor 5 euro dus dat was mooi meegenomen!
      Binnen kort komt er een review online.

      Verwijderen