Pagina's

zondag 16 februari 2014

Essence en Catrice shoplog assortiment update

Vandaag laat ik jullie een shoplog zien van de nieuwe producten die ik heb gekocht van de nieuwe Essence en Catrice collectie! Het is weer vooral meer Essence. Laat een reactie achter over van welken producten jullie zeker een review willen!

essence_all_about_nude_eyeshadow03
foto; www.veracamilla.nl

Aller eerst het all about nude eyeshadow palet. Dit palet is in meerdere versies verkijgbaar; all about candies, all about paradise en all about sunrise. Dit palet kost €3.59.


Dikke potloden die je als highlighter kunt gebruiken had ik nog geen. Ik heb de middelste kleur, 02 highlight it....pearly. Deze potloden kosten €1.99.

nieuw_essence_februari_2014_14

Van deze mascaras staat al een review online, ik heb de paarse en de roze mascara. Kijk voor de volledige review naar het vorige artikel. Deze mascaras kosten €2.99.

essence all-in-one CC Cream #10.jpg

CC cream, ik had er nog helemaal geen dus ik zat met smacht op die van Essence te wachten! Deze ga ik sowieso reviewen! Deze CC cream kost €3.99.

nieuw_essence_februari_2014_17

Van deze supermooie blushes heb ik 010 gekocht; de oranje/roze. Eigenlijk krijg je bij deze blushes 3 blushes voor de prijs van 1; een oranje, het oranje/roze en een roze. Deze blushes kosten €3.59.

Bij Essence heb ik bij mij in de Kruitvat geen make-upboxes en de blending brush heb ik ook niet kunnen vinden, erg jammer! Ik hoop dat deze producten later nog te koop zijn.

catrice_nieuwe_producten_voorjaar_2014_08

Van Catrice vond ik er eigenlijk niet zoveel boeiends tussen zitten. Ik heb een paar van deze Catrice crushed crystals gehaald. Deze zijn supermooi en kosten €3.39.

Ik heb nog niet superveel gekocht, alleen waar ik het meest nieuwsgierig naar was. Waarschijnlijk dat ik op den duur nog best veel bij koop.

Van welke producten willen jullie een review?

2 opmerkingen:

  1. Ik vind ook vooral de collectie van Essence er goed uit zien! Heb er nog niks van aangeschaft maar ik ga dat wel zeker doen!

    BeantwoordenVerwijderen