Pagina's

vrijdag 25 juli 2014

Mijn everyday make-up stash


Vandaag ga ik jullie mijn everyday make-up stash laten zien. Dit zijn mijn make-up producten die ik het meest gebruik, ik draag zeker niet elke dag make-up.


Te beginnen met de lipproducten. Dit zijn 2 van mijn babylips, mijn favoriete lippenbalsems in de kleur hydrate en cherry me. Verder gebruik ik de lipstick van Essence in de kleur 13 love me bijna elke dag. De rode lipstick van de MAC Lady Gaga lijn in kleur 12 gebruik ik af en toe als ik zin heb in een knal kleurtje!


De oogproducten bestaan uit een eyeliner pen van Essence, een Catrice kohl kajal oogpotlood in de kleur 010 ultra black, een Essence lash & brow gel mascara, deze gebruik ik regelmatig voor mijn wenkbrauwen en een NYC show time mascara.
Wat betreft oogschaduw gebruik ik meestal niet zoveel. Ik heb in mijn everyday make-up stash dan ook alleen het Essence all about nude eyeshadow palletje liggen en een highlighter Emite make-up, deze komt uit de Glossybox.


Voor het gezicht allereerst de Essence my skin dagcrème. Dit is de matterende crème en het enige product uit mijn everyday stash wat ik echt iedere dag gebruik. Ondertussen is de Essence my skin lijn al vernieuwd maar de crème bestaat nog steeds maar nu in een tube vorm. De stash bevat 2 foundations en 1 concealer, de Essence all about matt! oil-free make-up foundation in de kleur 10 matt beige, de NYC skin matching luminizer in de lichtste kleur en de Essence stay all day concealer in de kleur 10 natural beige.


Als laatste mijn favoriete poeder (dit kun je wel zien), de Essence all about matt! fixing compact powder. Verder bevat mijn everyday make-up stash nog 2 blushes: Etos blush powder in de kleur 4080-207 en een Essence silky touch blush  in de kleur 40 natural beauty.

Mijn kwasten laat ik niet zien omdat ik deze even kort wilde bespreken. De kwasten die je bovenaan op het plaatje ziet zijn al mijn kwasten. De kwasten die ik dagelijks gebruik zijn de Essence blush kwast, de Essence smokey eye brush, de Essence kabuki brush, een hema blending brush en een Etos foundation kwast.

Dit was mijn everyday day make-up stash. De vier Essence nagellakjes staan in de vakjes omdat er in de vakjes echt niks past, daarom heb ik er voor de aardigheid maar vier van die oude lakjes van Essence neergezet die ik vrij weinig gebruik.
Zoals je ziet ik mijn everday make-up ook bijna allemaal budget, met name Essence. Je kunt deze producten ook wel bijna zien als mijn favoriete budget make-up producten. 

Lots of love.

2 opmerkingen: