Pagina's

woensdag 23 oktober 2013

Nailart: gave herfstnagels

Ik vond dat het wel weer eens tijd was voor een gave nailart en dus ging ik diep snuffelen op google, en wat heb ik een gave gevonden voor jullie! Hij komt van www.nageltrends.nlWelke kleuren heb je nodig:
  • Diep rood (beetje bordeaux rood)
  • Oranje
  • Goud
  • Bruin
  • Geel
 Wat je doet:
  1. Start met een basecoat voor een goede basis voor deze herfstnagels. De basecoat vergeten veel mensen, terwijl dit juist ontzettend belangrijk is. De basecoat zorgt er namelijk voor dat je creaties langer mooi blijven!
  2. Breng een diep rode (bordeaux) kleur nagellak aan op je nagels. Zorg ervoor dat het niet een te felle kleur rood is. Je wilt voor de herfstnagels juist een wat donkere en knusse sfeer creëren.
  3. Gebruik een oranje nailartpen om de herfstbladeren aan te brengen op je nagels. Als je niet over een nailartpen beschikt, kun je altijd gebruik maken van een tandenstoker. Breng eerst een streep aan en creëer vervolgens vertakkingen. Houd een X-vorm aan. Vervolgens kun je dit uitbreiden tot een ster-achtige vorm.
  4. Je kunt zelf bepalen hoeveel bladeren je wilt aanbrengen op je nagels. De grootte kun je ook zelf beslissen. Volg voor alle bladeren stap 3. Gebruik ipv een oranje nailartpen een nailartpen in de overige gewenste kleuren.
  5. Wil je je nagels nog een sparkly effect geven? Voeg dan wat glitters toe aan je nagels. Je kunt gemakkelijk de glitter mixen met je nagellak. Zo blijft de glitter goed plakken.
 

Ik wil http://www.nageltrends.nl in iedergeval bedanken voor deze supergave nail art, wauw! Hij is niet makkelijk maar met wat oefenen lukt het je vast, veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten