Pagina's

zaterdag 5 januari 2013

Primark in eindhoven

Koopjesjagende fashionista’s, opgelet! Eén van ons favoriete low-budget ketens krijgt er weer een vestiging bij! We hebben het natuurlijk over de PRIMARK. De Ierse winkelketen krijgt nu ook een vestiging in Eindhoven.
Primark opende in 2008 voor het eerst haar deuren op Nederlands grondgebied in Rotterdam. In de loop van de afgelopen jaren volgden Hoofddorp en Zaandam als steden met een Primark-vestiging. Op dit moment wordt er gebouwd aan filialen in Almere en Nijmegen die respectievelijk in 2012 en 2013 openen. Ook Den Haag staat op de planning van de winkelketen. Er komt een 8.000 m2 grote winkel op de hoek van de Kalvermarkt/Spui van twee verdiepingen. Voor deze vestiging moeten we nog even geduld hebben, de Haagse Primark zal pas in 2014 open gaan.
De winkel in Eindhoven wordt gevestigd aan de Vestdijk 2/Hermanus Boexstraat 1. Het gebouw is zo’n 7350 vierkante meter groot en heeft vijf bouwlagen en een kelder. Het is nog onbekend wanneer de winkel opengaat! We zijn er natuurlijk superblij mee :).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten