Pagina's

dinsdag 28 januari 2014

Unboxing glossybox Januari 2014

Ook ik zit bij de Glossybox, eigenlijk zie je bijna alleen unboxing video's. Ik dacht laat ik eens een leuk unboxing artikel schrijven, dit moet toch ook kunnen! Zoals altijd het mooie Glossybox doosje .....

Ik ben altijd zo benieuwd wat erin zit, voorzichtig maak ik de doos open, en allereerst het papiertje.


Hiervan lees ik altijd eerst alleen dit tekstje, anders zie ik natuurlijk al wat er deze keer in de Glossybox zit. Nu  het strikje open maken, rara wat zit erin....?


Meestal heb ik zo van wauw, echt leuk, maar deze vind ik iets minder, vast allemaal top producten hoor, alleen ik vind het altijd wel leuk als er een make-up product in zit.

Product 1.
Alessandro Pro-White Nail Polish.
Gebruik deze nagellak op schone nagels en creeer een optisch glanseffect met antigeel formule. Korte beschrijving van het product uit het foldertje wat erbij zit, klinkt goed! Op het flesje staat niet hoeveel ml het is, raar, ik gok zo'n 6 ml.
Adviesprijs €9,30 / 10 ml

Product 2.
Benefit cosmetics The POREfessional.
Ik moest ook even goed kijken wat het was, even een foto hoe het doosje er open uitziet.


Minimaliseer snel de zichtbaarheid van poriën en fijne lijntjes, voor een extreem zachte en gladde huid! Breng deze zijdezachte, lichte balsem aan op de huid, over of onder jouw make-up heen. Aldus Glossybox, dat het ook over je make-up kan is echt een voordeel! Dit product is 3 ml.
Adviesprijs €33,00 / 22 ml.

Product 3.
Toni&guy Dry shampoo.
Gebruik deze spray om textuur en volume toe te voegen aan fijn haar, of om je haar fris gewassen te laten lijken. Spray op droog haar van wortel tot punt en werk het door met je vingers of een borstel, aldus Glossybox. Droogshampoo is altijd goed, deze is 75 ml dus ook handig voor op reis.
Adviesprijs €12.95 / 250 ml.

Product 4.
Beauty bird Fly High Foot Gel.
Fly high! ACTIEVE FOOT GEL zou jou warme, gespannen en vermoeide voeten en benen verkoelen, revitaliseren en weer laten herleven!
Adviesprijs €9.00 / Fullsize.

Product 5.
Karmameju Konjac Sponge.
Oké, bijzonder wat is dit nou weer? Eventjes open maken.


Ik ken het iniedergeval niet. De Karmameju Konjac Sponge zal de huid exfoliëren, zuiveren en diep reinigen. Daarnaast stimuleert de Konjac Sponge de doorbloeding en het herstel van jouw huid.
Adviesprijs €9.25 / Fullsize.

Zoals gewoonlijk ben ik weer blij met mijn Glossybox! Ik raad het zeker aan, ook altijd leuk om cadeau te doen.

2 opmerkingen: